Home » App

Hieronder staat een overzicht van handige apps voor je telefoon of tablet. 


Fun Easy Learn

Fun Easy Learn heeft een app waarmee je 6000 woorden kunt leren in een andere taal zoals bijvoorbeeld Zweeds. Deze app is gratis te installeren  en er is geen internetverbinding vereist om het te gebruiken. Verder heeft de app drie moeilijkheidsgraden: beginner, gevorderde en expert. 

De app is te downloaden in de play store en scoort een 4,6 op de schaal van 5. 


Duolingo

Duolingo is een app die gratis is voor Android en IOS.  Spreek je alleen Nederlands dan kunt je vooralsnog alleen Engels leren, maar als je Engels spreekt heb je op dit moment de keuze uit Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Deens, Zweeds en Iers. Door middel van een diagnostische toets wordt je startniveau bepaald. 


Wrts

Wrts is een online overhoorprogramma van De Digitale School. Je voert zelf de woorden in en laat je dan overhoren.  Er is ook een app van zodat je bijvoorbeeld in de trein je woordenlijsten kunt oefenen. Het is gratis voor zowel voor Android als OIS.


50 talen

50talen bevat 100 lessen die u voorzien van een basiswoordenschat. Zonder enige voorafgaande kennis leert u, met korte zinnen en in realistische situaties, heel snel een vreemde taal vloeiend spreken. De 50talen-methode is een geslaagde combinatie van audio en tekst, waarmee u efficiënt een taal kunt leren.

Het is gratis voor zowel voor Android als OIS.


Play & Learn Zweeds

Play & Learn Zweeds is een app waarmee je nieuwe woorden kunt leren en de uitspraak kunt horen. Daarnaast kun je je kennis testen door middel van de quiz en het memory spel. 

 

De app bied veel gratis pakketten met basis woorden aan maar daarnaast kun je extra pakketten erbij kopen.