Home » Buitenlandse projecten

Hieronder staan onder andere buitenlandse projecten die je kunt volgen om de taal in eigen land te leren.


Bellen met een Zweed

De Zweedse VVV wil meer toeristen lokken en hoopt dat buitenlanders meer over Zweden te weten komen dan alleen over Ikea, ABBA en Pippi Langkous. En wie vertellen beter over Zweden dan Zweden? Precies. 

 

Als je nu 0031-852 085 000 (lokaal tarief) belt, krijg je willekeurig een Zweed aan de lijn. Niet iedere Zweed doet mee, alleen mensen die zich via een app hebben aangemeld, kunnen worden gebeld. 


Wwoof

Jouw WWOOF Zweden reis biedt je een kans om te reizen in het prachtige Zweden terwijl je leert over de biologische landbouw en andere praktijken van een duurzaam leven.

 

Als wwoofer zul je deelnemen aan het dagelijks leven van je gastgezin, waar je een nieuwe cultuur kunnen ervaren en heb je de kans om een netwerk op te bouwen met mensen uit verschillende samenlevingen. Elke host die bij WWOOF is geregistreerd biedt een andere ervaring dan de volgende, dus zorg ervoor dat je er een kiest die geschikt is voor jou. Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt die je kunt beleven, kun je gebruik maken van de informatie op de website van WWOOF.