Lessen

Je bent vaak op vakantie naar Zweden geweest en bent klaar voor de volgende stap; je wil nu wel eens in het Zweeds iets bestellen in het restaurant of in de winkel afrekenen.

Of je hebt een zomerhuisje in Zweden en wil de buren zo graag eens (in het Zweeds!) uitnodigen voor een biertje in de tuin.

Misschien moet je regelmatig voor je werk naar Zweden en zou het gewoon heel praktisch zijn als je een woordje Zweeds kon spreken.

Ik geef les aan mensen met verschillende achtergronden die elk om hun eigen redenen deze mooie taal willen leren. We hebben allemaal één ding gemeen; onze liefde voor Sverige.

Ja, in Zweden spreken ze doorgaans beter Engels dan hier. Maar het is natuurlijk véél leuker de eigen taal van het land te beheersen, en je ‘Zweden experience’ zo compleet te maken. Het wordt ook erg gewaardeerd, als jij laat zien dat je enthousiast met de taal bezig bent.

Voor beginners

Je wil graag Zweeds leren maar bent nooit verder gekomen dan knäckebröd.

En hoe moet je nou eigenlijk die å, ä en ö uitspreken?
We beginnen bij het begin.

Voor gevorderden

Je beheerst Zweeds op A2 niveau en wil meer. Met zelfvertrouwen een gesprek kunnen aanknopen (en volgen..!) in het Zweeds. De krant lezen. Je gevoelens kunnen uitdrukken. Een duidelijke e-mail kunnen schrijven. 

We gaan verder waar je gebleven bent en breiden dat uit.

Les op maat

Stel, dat je over 6 maanden naar Zweden emigreert. Je gaat daar in de zorg werken en wil je vast voorbereiden. Met een woordenschat die op de zorg gericht is. Andere dingen komen later wel, je wil je in eerste instantie op je werk kunnen redden. Ik help je daarbij.  

Of, je kunt al aardig lezen en schrijven in het Zweeds, maar een spontaan gesprek voeren…. Oei. Dan ga ik daar met jou aandacht aan besteden: Zweeds spreken. Praten, praten, praten… tot jij zó een goed gesprek uit je mouw schudt. 

Tarieven

Tarieven zijn afhankelijk van de duur van de cursus, de locatie en het aantal deelnemers.

Bij een groep van 4 of meer personen vraag ik €13,50 p.p. per les (1,5 uur)

Privéles is €35 per les

Ik hanteer andere tarieven voor zakelijke opdrachtgevers.

Neem gewoon even contact met mij op. 🙂

Ons jaarlijkse surströmming feestje… durf jij?