Home » Contact

Dit was een nuttige website

Reactie plaatsen

Reacties

Hennie Lievense
2 jaar geleden

Beste,

Mijn complimenten voor uw mooie website http://www.ikleerzweeds.nl/waar u Zweedse taalcursussen aanbiedt. Daarom zat ik te denken aan een linkruil, aangezien onze website https://sirelo.nl/ offertes aanbiedt voor internationale verhuizingen en informatie biedt over verschillende landen, waaronder ook Portugal (https://sirelo.nl/verhuizen-naar-portugal/). De onderwerpen taalcursussen en emigraties liggen dicht bij elkaar en daarom is het voor ons allebei voordelig. U kunt uw link plaatsen op één van onze volgende websites:

https://sirelo.nl/
http://www.verhuisadviseurs.nl/
http://www.internationaalverhuisadvies.nl/

Daarnaast zouden we ook links uit kunnen wisselen via het schrijven van een blog voor elkaars website. Ik hoor wel wat u van het voorstel vindt!

Met vriendelijke groet,

Hennie Lievense

Reageer
Esther Konijnenberg
2 jaar geleden

Beste Femke,

In Sandinavie zijn er de zogenaamde volkshogescholen. Die geven een tussenjaar voor jongeren tussen middelbare school en verdere studie. De verschillende scholen hebben ieder hun eigen vakkenpakket of orientatie. Bijvoorbeeld meer op sport gericht of meer op kunst of yoga. Mijn dochter deed zo' n jaar in Noorwegen. Je bent dan in een internaat met 75-100 andere jongeren. Heel intensief, heel leerzaam en je leert de taal. Of er een speciale taalcursus aangeboden wordt verschilt per school. Wat mij betreft een aanrader, voor mijn dochter was het het jaar van haar leven. Info voor de Zweedse volkshogescholen te vinden op www.folkhogskola.nu
succes en hartelijke groet,

Esther Konijnenberg, Huizen
Ps mijn man Gerard van Wolferen heeft nog op Fons Vitae lesgegeven, rond 1990
Pps een deel van de gemaakte kosten kregen we terug van de belasting omdat het een kind betrof dat studeerde maar geen stufi kreeg en geen kinderbijslag. Weet t niet mer precies, maar dat is op te zoeken.

Reageer
Femke Kraaijvanger
2 jaar geleden

L.S.,

Een oud-leerling van mij (diploma VWO) wil graag een jaar naar Zweden om daar Zweeds te leren. Kunt u mij een school, instelling, opleiding, cursus aanraden?

Met vriendelijke groet,

Femke Kraaijvanger
Decaan VWO

Fons Vitae Lyceum
Amsterdam, Nederland

Reageer