Vi läser svenska

Komt terug in voorjaar 2024

Verrijk je kennis van de Zweedse taal door samen een boek te lezen!

Door in een boek te duiken vergroten we onze woordenschat en krijgen we meer gevoel voor zinsbouw en het ritme van de taal.

In de komende boekenclub wil ik Mitt liv som hund (Mijn leven als hond) met jullie gaan lezen. Een prachtig boek met een lach en een traan, dat ook verfilmd werd. Mijn moeder : “Dit verhaal doet me denken aan mijn eigen jeugd en hoe het was om op te groeien in Zweden.”

Lättlästa boeken zijn speciale edities van bestaande boeken, in vereenvoudigd Zweeds herschreven, op A2/B1 niveau.

Over elk hoofdstuk stel ik vragen, en is er ruimte voor gesprek, inhoudelijk en grammaticaal.

Na afloop nodig ik jullie uit om samen de film te gaan zien, met een fika såklart 🙂

Voor meer informatie of om je op te geven, mail naar hannah@ikleerzweeds.nl